Montana

View listings

montana.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Montana

Fastighet till salu i Montana

 Montana, staten med två inofficiella smeknamn, Big Sky Country och The Treasure State, är en av de nordligaste staterna i USA. Det delar också sin norra gräns med de södra gränserna i British Columbia, Alberta och Saskatchewan.

Denna period är inte det bästa att investera pengar i egendom till salu i Montana och landet är inte det bästa stället i USA att söka efter en bra investering.

Staten är ganska stor men är glesbefolkade, med endast 1 042 520 invånare klassificerade som den åttonde minst folksamhället och den tredje mest glesbefolkade staten i landet.

Montana präglas i stor utsträckning av sina bergskedjor.

Montana ekonomi består huvudsakligen av jordbruk. Huvudsakligen gårdar och spannmålsuppfödning.

Staten har också en snabbt växande turistsektor. Det finns över tio miljoner besökare om året på Glacier National Park och Flathead Lake. Också i källorna till Missouri River, platsen för slaget vid Little Bighorn och tre av de fem ingångarna till Yellowstone National Park.

Montana hälsosamma och mångsidiga ekonomi bidrar till en sund och varierande Montana fastighetsmarknad. Staten har också fem statistiska storstadsområden, centrerad i städerna Bozeman, Butte, Helena, huvudstaden Kalispell och Havre, kanske den bästa platsen där man letar efter egendom till salu i Montana.

Inhemska värden stiger i Montana, som de har varit i några år. Denna tendens kommer sannolikt att fortsätta.

Medelvärdet av en fastighet till salu i Montana har ökat med 7,0% under det senaste året och kommer att öka med 3,8% nästa år.

 Det genomsnittliga värdet av fastigheten till salu i Montana är högre än det nationella genomsnittet.

NAR, har registrerat en ökning med över 5% av hemförsäljningen under tredje kvartalet 2017 trots att fastighetsmarknaden i Montana upplever brist på lediga bostäder. Detta händer i vissa delar av staten. Denna brist beror på den stadiga ökningen av sysselsättningstillväxten och byggföretagens begränsade förmåga att behålla utbudet.

 Montana's fastighetsmarknad har mycket att erbjuda i hela staten, men vissa områden sticker ut.

Detta är fallet med Bozeman, i Montana. Bozeman har rankats som den bästa platsen att bo i delstaten Montana och den idealiska platsen där jag letar efter egendom till salu i Montana.

Hus i området kan vara svårt att hitta. Mindre än hälften av stadens invånare äger eget hem.

Medelvärdet av ett hus i Bozeman är cirka 100 000 dollar högre än det nationella genomsnittet. Genomsnittliga månatliga kostnader för uthyrning i staden är lägre än medeltalet.

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 7359

Försäljning Åkermark, Montana, Kalispell, Kalispell, Buffalo lane,Somers

2,691,115.58SEK
Försäljning
Åkermark

11 m²
11 tunnland mark med hytt Wilderness levande och bara 20 minuter till stan.
Cod. 4127

Försäljning Hus, Montana, Billings, Billings, Billings

19,286,328.30SEK
Försäljning
Hus

280 m²
VACKER Intercoastal HOUSE I PUNKT mycket under 1000 kvm
Cod. 3733

Försäljning 1:a, Montana, Helena, Helena, Helena

735,571.59SEK
Försäljning
1:a

65 m²
Residence med sjö, trädgård och 3 pooler. Beläget i Tampa Dale Mabry på landsvägen, nära universitetet ', flygplats, arena och köpcentra, centrum. L ...
Karta, prisutveckling och statistik
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB